Gereedschap huren

Complete Steiger

Steiger die op elke hoogte een makkelijke en veilige werkomgeving creëert. Of u nou de dakgoot wilt repareren, of de dakkapel wilt schilderen, alles is binnen handbereik.

Ons materieel is gekeurd, en zowel bruikbaar voor particulier als professional. Eventueel tegen meerprijs bezorgd, opgebouwd, en opgehaald.

Ook voor een kamersteiger kunnen wij u van dienst zijn. Uitwijkconsole nodig om bij uw dakkapel te komen? wij hebben hem!

Dompelpompen

Kelder volgelopen? Kruipruimte met grondwater?

Geen probleem voor onze dompelpompen, want deze pompen met 230 ltr water per minuut uw water weg.

Onze pompen werken op 220v, dus geen geluid en stankoverlast met regulieren pompen die met een verbrandingsmotor werken.

Aanhangwagen

Met onze aanhangwagen kunt u iedere klus aan! Dankzij het hoge laadvermogen is zand, grind, of ander zware materialen geen enkel probleem.

Eventueel geleverd tegen meerprijs:
Extra hoge bording. bagagenet of zeil, spanbanden.

(Let op! rijbewijs E is vereist!)

Bouwdrogers

Lekkage en/of andere vochtproblemen? Vers gestucte muren die moeten drogen?

Met onze bouwdrogers bent u zo van de vocht af, en kunt u weer verder met uw werkzaamheden.

Met de ingebouwde computer is er altijd een programma voor uw klus, zoals een automatische afslag, vochtmeter, en zelfs een tijdschema behoord tot de mogelijkheden.

Met het ingebouwde waterreservoir gaat de machine uit indien deze vol is, maar u kunt de machine ook rechtstreeks op het riool of grote jerrycan aansluiten voor continue gebruik.

Klussenbedrijf Sam Verhoeven

Klanten aan het woord

5/5
Zeer tevreden! Werkt secuur, is professioneel en werkt tegen zeer goede tarieven. We gaan dit bedrijf zeker vaker gebruiken!
Gerdien Vermeer
's-Hertogenbosch, Nederland
5/5
Geven ook graag advies in zaken en ideeën om je verder te helpen. Geen klus is hen te gek. Raad ze zeker aan!
Amanda de Vries
Nijmegen, Nederland
5/5
In vergelijking met andere klusbedrijven waren wij zeer verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Kortom wij raden Sam iedereen aan!
Glen Burggraaf
Capelle aan den IJssel, Nederland
4/5
We hadden zeer prettige contacten tijdens de werkzaamheden en alle afspraken werden nagekomen. Kortom we zijn zeer tevreden. Kan dit bedrijf aanbevelen. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit.
Jan Bos
Rotterdam, Nederland
5/5
Prijs kwaliteit is uitstekend! Ik beveel dit klussenbedrijf zeer zeker aan. Hij heeft bij ons een prachtig verlaagd plafond gemonteerd met spotjes, ruimt alles netjes op na zijn klus en komt afspraken na.
Nigel Riep
Beuningen, Nederland
5/5
We zijn zeer tevreden met de nieuwe WC die Klussenbedrijf SAM Verhoeven bij ons heeft geïnstalleerd. Erg fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Denkt mee over uitdagingen en oplossingen.
Michaël Lavooi
Ewijk, Nederland

Vertel ons meer over uw klus.

Voor het complete onderhoud en/of verbouwing van uw vastgoed, tuin, recreatie woning, of opslagruimte, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Van klein klusje, tot groot project, op ons kunt u rekenen!

Heeft u liever direct contact?

Dan kunt u ons bellen of mailen :

 

T: 06 – 36189707

E: info@klussenbedrijfsamverhoeven.nl

Een klus laten uitvoeren?