Schilderen

Stuc werkzaamheden

We bieden een breed scala stukadoorswerkzaamheden aan. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden en technieken die we verzorgen.

Schuurplafond

Schuurwerk is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur.
Het wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd. Met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid, waarbij een fijn gestructureerd plafond ontstaat.

Als het geheel is opgedroogd krijgt u een mooie warme witte kleur, met draaiende schaduw- en vlameffecten. Door de verschillende soorten licht ziet het schuurwerk er ieder keer weer anders uit, waardoor het niet snel gaat vervelen. Bij deze afwerking is sausen niet meer nodig.

Glad pleisterwerk

Als de muren uitgeraapt zijn kunnen ze meteen worden voorzien van glad pleisterwerk. Alle oneffenheden worden hiermee verwijderd en krijgt u een glad en egaal oppervlak. Glad pleisterwerk is een afwerking waarbij de plafonds en muren spiegelglad worden opgeleverd (zgn. “sausklaar”). Na droging kunnen ze dan gesaust of gespoten worden.
Het is een moderne wandafwerking waar steeds meer vraag naar is. Het is tijdloos en in iedere gewenste kleur te sauzen. Een groot voordeel is dat eventuele beschadigingen die er door de loop van de jaren in kunnen komen, gemakkelijk zijn te herstellen, en na opnieuw sauzen niet meer zichtbaar. Tevens is dit ook de beste ondergrond voor muurschilderingen.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Het is te verkrijgen in diktes variërend van 1 tot 4 millimeter (zie foto’s hieronder). Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden). Doordat Spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en gevelplaten worden afgewerkt met Spachtelputz. Spachtelputz wordt het meest gebruikt binnenshuis.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Spuit werkzaamheden

Uw plafonds, muren, deuren en kozijnen worden niet zoals voorheen met de roller of kwast geverfd, maar gespoten. Het afplakken mag dan iets meer tijd in beslag nemen, het spuiten gaat een stuk sneller. Het resultaat is niet alleen gladder schilderwerk, spuiten kan in veel gevallen ook een stuk goedkoper uitpakken!

Het spuiten van plafonds en wanden geeft bijna altijd een streeploos resultaat. Latexspuiten is toepasbaar op bijna iedere ondergrond en bij grote oppervlaktes kan dit tot 35% goedkoper zijn dan de traditionele manier van sauzen (met kwast en roller).

Voor spuitwerk wordt hoofdzakelijk gekozen als er muurverf op grote oppervlaktes moet worden aangebracht en de betreffende ruimtes leeggemaakt kunnen worden. Ook kan gekozen worden voor spuitwerk op basis van de ondergrond. Wanden en plafonds afgewerkt met een open structuur (zoals o.a. spuitspac) krijg je op deze manier mooi egaal en streeploos.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van het interieur. Het dient echter ook ter bescherming. Voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk en een sterke glasafdichting zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van het buitenschilderwerk.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die binnen toegepast kunnen worden.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • latexwerk
  • dekkend schilderwerk
  • lak- en beitswerk
  • behangwerk
  • het plakken van glasvlies/scanbehang

Naast bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk wordt het houtwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan buitenmuren, gevelbetimmering en dakkapel. Verder valt de buitenkant van de schuur en desgewenst de schutting (gewolmaniseerd tuinhout, hardhout of steigerhout) hieronder.

Met ons veranderlijke klimaat in Nederland is buitenschilderwerk gemiddeld eens in de 4 à 5 jaar toe aan een schilderbeurt. Schilderwerk op het zuiden en westen is door de invloed van zon en regen veelal eerder aan onderhoud toe. Het noorden en oosten is meestal minder aangetast. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor een schilder.

Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. We letten extra op de liggende delen, zoals de onderdorpel of vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint. Als uw woning regelmatig onderhouden wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld houtrot. Daarnaast bepaalt schilderwerk het uiterlijk van uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris en mooi uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Klussenbedrijf Sam Verhoeven

Klanten aan het woord

5/5
Zeer tevreden! Werkt secuur, is professioneel en werkt tegen zeer goede tarieven. We gaan dit bedrijf zeker vaker gebruiken!
Gerdien Vermeer
's-Hertogenbosch, Nederland
5/5
Geven ook graag advies in zaken en ideeën om je verder te helpen. Geen klus is hen te gek. Raad ze zeker aan!
Amanda de Vries
Nijmegen, Nederland
5/5
In vergelijking met andere klusbedrijven waren wij zeer verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Kortom wij raden Sam iedereen aan!
Glen Burggraaf
Capelle aan den IJssel, Nederland
4/5
We hadden zeer prettige contacten tijdens de werkzaamheden en alle afspraken werden nagekomen. Kortom we zijn zeer tevreden. Kan dit bedrijf aanbevelen. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit.
Jan Bos
Rotterdam, Nederland
5/5
Prijs kwaliteit is uitstekend! Ik beveel dit klussenbedrijf zeer zeker aan. Hij heeft bij ons een prachtig verlaagd plafond gemonteerd met spotjes, ruimt alles netjes op na zijn klus en komt afspraken na.
Nigel Riep
Beuningen, Nederland
5/5
We zijn zeer tevreden met de nieuwe WC die Klussenbedrijf SAM Verhoeven bij ons heeft geïnstalleerd. Erg fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Denkt mee over uitdagingen en oplossingen.
Michaël Lavooi
Ewijk, Nederland

Vertel ons meer over uw klus.

Voor het complete onderhoud en/of verbouwing van uw vastgoed, tuin, recreatie woning, of opslagruimte, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Van klein klusje, tot groot project, op ons kunt u rekenen!

Heeft u liever direct contact?

Dan kunt u ons bellen of mailen :

 

T: 06 – 36189707

E: info@klussenbedrijfsamverhoeven.nl

Een klus laten uitvoeren?