Reinigen

Zonnepanelen reinigen

Schone zonnepanelen zorgen voor een hoger rendement. Daarom moeten deze schoongemaakt en onderhouden worden. Aangeraden wordt dit 1 a 2 keer per jaar te doen, zodat vuil op uw paneel waardevol zonlicht niet tegenhoud. Klussenbedrijf SAM Verhoeven helpt u daar graag mee door uw panelen grondig schoon te maken. Bovendien reinigen wij uw panelen op een duurzame manier.

Voordelen van schone zonnepanelen:

  • Meer rendement. Vieze zonnepanelen hebben simpelweg een lager rendement dan schone panelen. Dit kan zelfs oplopen tot 20%. Bij Klussenbedrijf SAM Verhoeven bent u verzekerd van een grondige schoonmaakbeurt voor uw panelen, waardoor u weer maximaal profiteert van uw investering.
  • Efficiënt. Wij beoordelen de beste werkmethode. Afhankelijk van de ligging van de panelen kan dit vanaf de grond, vanuit onze eigen hoogwerker of zelfs vanaf het dak.
  • Duurzaam. Uw panelen worden schoongemaakt op een milieuvriendelijke manier, waardoor ook het milieu maximaal profiteert van uw panelen.
  • Veilig. Wij willen graag aan het eind van de dag weer levend en gezond naar huis. We hebben daarom geïnvesteerd in gecertificeerd veiligheidsmateriaal. Waardoor we op elk dak en in elke situatie veilig kunnen werken. Zodat u als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij zeker zijn van een veilige omgeving.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Dakkapellen reinigen

Met een periodieke dakkapelreiniging ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit en gaat hij nog langer mee. Klussenbedrijf SAM verhoeven neemt deze lastige klus op hoogte graag uit handen. 

Het is verstandig je dakkapel periodiek goed schoon te laten maken. Je hebt een mooie dakkapel op je woning. Wat een flinke investering is geweest en daar wil je nog lang van genieten en dus zuinig op zijn. Een dakkapel heeft door het weer, veel te verduren en kan behoorlijk vies worden.

Denk hierbij aan groene aanslag (algen), zand en mos. Deze viezigheid resulteert niet alleen in een slechte uitstraling. Ook het materiaal van de dakkapel zal na verloop van tijd worden aangetast. Met andere woorden, de conditie van je dakkapel gaat achteruit en de kwaliteit neemt af.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Interieurverzorging

Het belang van een schone en opgeruimde omgeving mag duidelijk zijn, maar niet iedereen maakt voor zijn plezier schoon. Daarnaast schiet het voor vele mensen er bij in. Met een drukke baan en andere activiteiten, wordt schoonmaken soms wat vergeten. Klussenbedrijf SAM Verhoeven helpt u graag met interieurverzorging, zowel thuis, als op kantoor.

Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Daarom passen wij uiteraard alle werkzaamheden daarop aan. Samen met u bespreken we een plan waar u tevreden mee bent. Geen enkele schoonmaakklus is ons te ingewikkeld. Of het nu gaat om kauwgom verwijdering, tapijtreiniging of glasbewassing. We kunnen helpen met elke klus.

Dankzij interieurverzorging komt u thuis in een schoon en opgeruimd huis, kantoor, school of welke omgeving dan ook. Wij helpen u alles spic en span te maken.

We kunnen interieurverzorging periodiek of eenmalig voor u uitvoeren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Klussenbedrijf Sam Verhoeven

Klanten aan het woord

5/5
Zeer tevreden! Werkt secuur, is professioneel en werkt tegen zeer goede tarieven. We gaan dit bedrijf zeker vaker gebruiken!
Gerdien Vermeer
's-Hertogenbosch, Nederland
5/5
Geven ook graag advies in zaken en ideeën om je verder te helpen. Geen klus is hen te gek. Raad ze zeker aan!
Amanda de Vries
Nijmegen, Nederland
5/5
In vergelijking met andere klusbedrijven waren wij zeer verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Kortom wij raden Sam iedereen aan!
Glen Burggraaf
Capelle aan den IJssel, Nederland
4/5
We hadden zeer prettige contacten tijdens de werkzaamheden en alle afspraken werden nagekomen. Kortom we zijn zeer tevreden. Kan dit bedrijf aanbevelen. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit.
Jan Bos
Rotterdam, Nederland
5/5
Prijs kwaliteit is uitstekend! Ik beveel dit klussenbedrijf zeer zeker aan. Hij heeft bij ons een prachtig verlaagd plafond gemonteerd met spotjes, ruimt alles netjes op na zijn klus en komt afspraken na.
Nigel Riep
Beuningen, Nederland
5/5
We zijn zeer tevreden met de nieuwe WC die Klussenbedrijf SAM Verhoeven bij ons heeft geïnstalleerd. Erg fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Denkt mee over uitdagingen en oplossingen.
Michaël Lavooi
Ewijk, Nederland

Vertel ons meer over uw klus.

Voor het complete onderhoud en/of verbouwing van uw vastgoed, tuin, recreatie woning, of opslagruimte, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Van klein klusje, tot groot project, op ons kunt u rekenen!

Heeft u liever direct contact?

Dan kunt u ons bellen of mailen :

 

T: 06 – 36189707

E: info@klussenbedrijfsamverhoeven.nl

Een klus laten uitvoeren?