Klussen

Dak werkzaamheden

Klussenbedrijf SAM Verhoeven is van alle markten thuis als het gaat om uiteenlopende dakwerken en randzaken, zoals waterlekkage opsporen, dakgoot reparaties en meer.

De werkzaamheden van Klussenbedrijf SAM Verhoeven zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Ophang werkzaamheden

Wil je iets laten ophangen? Bij Klussenbedrijf SAM Verhoeven ben je aan het juiste adres. Wij hebben jouw spullen binnen no-time opgehangen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Montage werkzaamheden

Wij zijn uitgerust met moderne, kwalitatief hoogwaardige gereedschappen. Een compleet ingerichte bedrijfsauto met reservegereedschap en extra materialen zorgen ervoor dat de wij nooit stilvallen. We kunnen altijd verder, zelfs als in het werk blijkt dat er op een andere wijze gemonteerd moet worden.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Timmer werkzaamheden

Wil jij een nieuwe kast op maat, je dakkapel renoveren of heb je ander maatwerk in huis? Dat komt goed uit, want Klussenbedrijf SAM Verhoeven biedt een groot scala aan timmer werkzaamheden. Hier vind je de timmerman die je zoekt.

Vertel ons jouw plannen en wij komen met een advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je nieuwe dakkapel of dakraam, het timmeren van een nieuwe dakconstructie, een uit- of aanbouw maken of een binnenwand plaatsen in een grote ruimte. Verder monteert de timmerman jouw ramen, kozijnen, deuren, wanden en vloeren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Afvoer werkzaamheden

Loopt de wasbak in de keuken slecht leeg? Maakt de afvoer een vreemd klokkend geluid? Spoelt het toilet slecht door? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopte riolering. Voor het ontstoppen van uw riolering bent u bij ons aan het goede adres.

Klussenbedrijf SAM Verhoeven heeft jarenlang ervaring met het verhelpen van rioleringsproblemen. Onze loodgieters hebben vakkennis over het juist functioneren van het riool. Vaak is het mogelijk om de verstopping met beperkte inspanning te verhelpen. Het kan ook zo zijn dat door het vervangen van een deel van de riolering het beste resultaat wordt bereikt. Klussenbedrijf SAM Verhoeven wil uw verstopping uiteraard zo snel mogelijk oplossen, zodat u weer ongehinderd gebruik kunt maken van uw afvoer.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Vloer werkzaamheden

Hét vloerenbedrijf dat staat voor service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor alle houten vloeren : parket, laminaat en planken vloeren.

Heeft u een houten vloer die een opknapbeurt, eventueel met reparatie , kan gebruiken? Aarzel niet en contacteer ons. Met onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwaliteitsvol materiaal, laten wij uw vloer er weer als nieuw uitzien. Hierdoor blijft hij veel langer mooi met het minimale aan onderhoud.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Sloop werkzaamheden

Bent u op zoek naar een betaalbaar sloopbedrijf? Dan bent u bij ons bedrijf helemaal aan het juiste adres. Alles wat wij doen is ook duurzaam, duurzaam slopen staat hoog in ons vaandel.

Klussenbedrijf SAM Verhoeven is gespecialiseerd in slopen, maar zorgt er altijd voor dat dit op een deskundige wijze gebeurt. Wij gooien niet ineens alles plat, zonder dat we hier de juiste voorbereidingen voor treffen. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen, plakken en schermen wij deze goed af.

Hierbij valt te denken aan uw meubels, ramen, vloeren en deuren. Hiermee minimaliseren wij de overlast van de sloop. Indien het gebroken puin wordt gerecycled, dan voeren wij dat voor u af.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Tegel werkzaamheden

Zoekt u een ervaren en nette tegelzetter voor uw tegelwerk? Dan bent u bij Klussenbedrijf SAM Verhoeven op het goede adres. Wij zijn een professioneel tegelzettersbedrijf met tegelzetters die kunnen worden ingezet voor elk tegelwerk. Of het nu gaat om het tegelen van een badkamer of het tegelen van de gehele woonkamervloer, wij voeren elke tegelklus met passie in ons vak en naar volle tevredenheid uit.

Doordat het tegelen en afvoegen vaak de finishing touch is op uw woning, moeten de tegels natuurlijk super strak gelegd of gezet worden. Daarom werken wij alleen met de beste lijm, voegsel en gereedschap om hoogstaand tegelwerk te kunnen leveren. Bovendien worden onze tegelzetters jaarlijks bijgeschoold om met de nieuwste technieken te kunnen meegaan. Zo werken wij met de beste legsystemen en nieuwste gereedschappen om van uw huis een thuis te maken.

Doordat wij zo zeker zijn van onze zaak geven wij altijd een tevredenheidsgarantie op ons werk. Wij leveren het tegelwerk daarom ook altijd samen met u op, zodat wij het met u kunnen nalopen en wij pas klaar zijn nadat alles naar uw wens is.

Bovendien geven wij altijd de hoogste garanties op ons tegelwerk zodat u bent verzekerd van het langste woon en leef plezier.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Klussenbedrijf Sam Verhoeven

Klanten aan het woord

5/5
Zeer tevreden! Werkt secuur, is professioneel en werkt tegen zeer goede tarieven. We gaan dit bedrijf zeker vaker gebruiken!
Gerdien Vermeer
's-Hertogenbosch, Nederland
5/5
Geven ook graag advies in zaken en ideeën om je verder te helpen. Geen klus is hen te gek. Raad ze zeker aan!
Amanda de Vries
Nijmegen, Nederland
5/5
In vergelijking met andere klusbedrijven waren wij zeer verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Kortom wij raden Sam iedereen aan!
Glen Burggraaf
Capelle aan den IJssel, Nederland
4/5
We hadden zeer prettige contacten tijdens de werkzaamheden en alle afspraken werden nagekomen. Kortom we zijn zeer tevreden. Kan dit bedrijf aanbevelen. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit.
Jan Bos
Rotterdam, Nederland
5/5
Prijs kwaliteit is uitstekend! Ik beveel dit klussenbedrijf zeer zeker aan. Hij heeft bij ons een prachtig verlaagd plafond gemonteerd met spotjes, ruimt alles netjes op na zijn klus en komt afspraken na.
Nigel Riep
Beuningen, Nederland
5/5
We zijn zeer tevreden met de nieuwe WC die Klussenbedrijf SAM Verhoeven bij ons heeft geïnstalleerd. Erg fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Denkt mee over uitdagingen en oplossingen.
Michaël Lavooi
Ewijk, Nederland

Vertel ons meer over uw klus.

Voor het complete onderhoud en/of verbouwing van uw vastgoed, tuin, recreatie woning, of opslagruimte, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Van klein klusje, tot groot project, op ons kunt u rekenen!

Heeft u liever direct contact?

Dan kunt u ons bellen of mailen :

 

T: 06 – 36189707

E: info@klussenbedrijfsamverhoeven.nl

Een klus laten uitvoeren?