Diensten

Dak werkzaamheden

Klussenbedrijf SAM Verhoeven is van alle markten thuis als het gaat om uiteenlopende dakwerken en randzaken, zoals waterlekkage opsporen, dakgoot reparaties en meer.

De werkzaamheden van Klussenbedrijf SAM Verhoeven zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Ophang werkzaamheden

Wil je iets laten ophangen? Bij Klussenbedrijf SAM Verhoeven ben je aan het juiste adres. Wij hebben jouw spullen binnen no-time opgehangen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Montage werkzaamheden

Wij zijn uitgerust met moderne, kwalitatief hoogwaardige gereedschappen. Een compleet ingerichte bedrijfsauto met reservegereedschap en extra materialen zorgen ervoor dat de wij nooit stilvallen. We kunnen altijd verder, zelfs als in het werk blijkt dat er op een andere wijze gemonteerd moet worden.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Timmer werkzaamheden

Wil jij een nieuwe kast op maat, je dakkapel renoveren of heb je ander maatwerk in huis? Dat komt goed uit, want Klussenbedrijf SAM Verhoeven biedt een groot scala aan timmer werkzaamheden. Hier vind je de timmerman die je zoekt.

Vertel ons jouw plannen en wij komen met een advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je nieuwe dakkapel of dakraam, het timmeren van een nieuwe dakconstructie, een uit- of aanbouw maken of een binnenwand plaatsen in een grote ruimte. Verder monteert de timmerman jouw ramen, kozijnen, deuren, wanden en vloeren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Afvoer werkzaamheden

Loopt de wasbak in de keuken slecht leeg? Maakt de afvoer een vreemd klokkend geluid? Spoelt het toilet slecht door? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopte riolering. Voor het ontstoppen van uw riolering bent u bij ons aan het goede adres.

Klussenbedrijf SAM Verhoeven heeft jarenlang ervaring met het verhelpen van rioleringsproblemen. Onze loodgieters hebben vakkennis over het juist functioneren van het riool. Vaak is het mogelijk om de verstopping met beperkte inspanning te verhelpen. Het kan ook zo zijn dat door het vervangen van een deel van de riolering het beste resultaat wordt bereikt. Klussenbedrijf SAM Verhoeven wil uw verstopping uiteraard zo snel mogelijk oplossen, zodat u weer ongehinderd gebruik kunt maken van uw afvoer.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Vloer werkzaamheden

Hét vloerenbedrijf dat staat voor service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor alle houten vloeren : parket, laminaat en planken vloeren.

Heeft u een houten vloer die een opknapbeurt, eventueel met reparatie , kan gebruiken? Aarzel niet en contacteer ons. Met onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwaliteitsvol materiaal, laten wij uw vloer er weer als nieuw uitzien. Hierdoor blijft hij veel langer mooi met het minimale aan onderhoud.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Sloop werkzaamheden

Bent u op zoek naar een betaalbaar sloopbedrijf? Dan bent u bij ons bedrijf helemaal aan het juiste adres. Alles wat wij doen is ook duurzaam, duurzaam slopen staat hoog in ons vaandel.

Klussenbedrijf SAM Verhoeven is gespecialiseerd in slopen, maar zorgt er altijd voor dat dit op een deskundige wijze gebeurt. Wij gooien niet ineens alles plat, zonder dat we hier de juiste voorbereidingen voor treffen. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen, plakken en schermen wij deze goed af.

Hierbij valt te denken aan uw meubels, ramen, vloeren en deuren. Hiermee minimaliseren wij de overlast van de sloop. Indien het gebroken puin wordt gerecycled, dan voeren wij dat voor u af.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Tegel werkzaamheden

Zoekt u een ervaren en nette tegelzetter voor uw tegelwerk? Dan bent u bij Klussenbedrijf SAM Verhoeven op het goede adres. Wij zijn een professioneel tegelzettersbedrijf met tegelzetters die kunnen worden ingezet voor elk tegelwerk. Of het nu gaat om het tegelen van een badkamer of het tegelen van de gehele woonkamervloer, wij voeren elke tegelklus met passie in ons vak en naar volle tevredenheid uit.

Doordat het tegelen en afvoegen vaak de finishing touch is op uw woning, moeten de tegels natuurlijk super strak gelegd of gezet worden. Daarom werken wij alleen met de beste lijm, voegsel en gereedschap om hoogstaand tegelwerk te kunnen leveren. Bovendien worden onze tegelzetters jaarlijks bijgeschoold om met de nieuwste technieken te kunnen meegaan. Zo werken wij met de beste legsystemen en nieuwste gereedschappen om van uw huis een thuis te maken.

Doordat wij zo zeker zijn van onze zaak geven wij altijd een tevredenheidsgarantie op ons werk. Wij leveren het tegelwerk daarom ook altijd samen met u op, zodat wij het met u kunnen nalopen en wij pas klaar zijn nadat alles naar uw wens is.

Bovendien geven wij altijd de hoogste garanties op ons tegelwerk zodat u bent verzekerd van het langste woon en leef plezier.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Stuc werkzaamheden

We bieden een breed scala stukadoorswerkzaamheden aan. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden en technieken die we verzorgen.

Schuurplafond

Schuurwerk is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur.
Het wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd. Met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid, waarbij een fijn gestructureerd plafond ontstaat.

Als het geheel is opgedroogd krijgt u een mooie warme witte kleur, met draaiende schaduw- en vlameffecten. Door de verschillende soorten licht ziet het schuurwerk er ieder keer weer anders uit, waardoor het niet snel gaat vervelen. Bij deze afwerking is sausen niet meer nodig.

Glad pleisterwerk

Als de muren uitgeraapt zijn kunnen ze meteen worden voorzien van glad pleisterwerk. Alle oneffenheden worden hiermee verwijderd en krijgt u een glad en egaal oppervlak. Glad pleisterwerk is een afwerking waarbij de plafonds en muren spiegelglad worden opgeleverd (zgn. “sausklaar”). Na droging kunnen ze dan gesaust of gespoten worden.
Het is een moderne wandafwerking waar steeds meer vraag naar is. Het is tijdloos en in iedere gewenste kleur te sauzen. Een groot voordeel is dat eventuele beschadigingen die er door de loop van de jaren in kunnen komen, gemakkelijk zijn te herstellen, en na opnieuw sauzen niet meer zichtbaar. Tevens is dit ook de beste ondergrond voor muurschilderingen.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Het is te verkrijgen in diktes variërend van 1 tot 4 millimeter (zie foto’s hieronder). Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden). Doordat Spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en gevelplaten worden afgewerkt met Spachtelputz. Spachtelputz wordt het meest gebruikt binnenshuis.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Spuit werkzaamheden

Uw plafonds, muren, deuren en kozijnen worden niet zoals voorheen met de roller of kwast geverfd, maar gespoten. Het afplakken mag dan iets meer tijd in beslag nemen, het spuiten gaat een stuk sneller. Het resultaat is niet alleen gladder schilderwerk, spuiten kan in veel gevallen ook een stuk goedkoper uitpakken!

Het spuiten van plafonds en wanden geeft bijna altijd een streeploos resultaat. Latexspuiten is toepasbaar op bijna iedere ondergrond en bij grote oppervlaktes kan dit tot 35% goedkoper zijn dan de traditionele manier van sauzen (met kwast en roller).

Voor spuitwerk wordt hoofdzakelijk gekozen als er muurverf op grote oppervlaktes moet worden aangebracht en de betreffende ruimtes leeggemaakt kunnen worden. Ook kan gekozen worden voor spuitwerk op basis van de ondergrond. Wanden en plafonds afgewerkt met een open structuur (zoals o.a. spuitspac) krijg je op deze manier mooi egaal en streeploos.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van het interieur. Het dient echter ook ter bescherming. Voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk en een sterke glasafdichting zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van het buitenschilderwerk.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die binnen toegepast kunnen worden.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • latexwerk
  • dekkend schilderwerk
  • lak- en beitswerk
  • behangwerk
  • het plakken van glasvlies/scanbehang

Naast bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Zonnepanelen reinigen

Schone zonnepanelen zorgen voor een hoger rendement. Daarom moeten deze schoongemaakt en onderhouden worden. Aangeraden wordt dit 1 a 2 keer per jaar te doen, zodat vuil op uw paneel waardevol zonlicht niet tegenhoud. Klussenbedrijf SAM Verhoeven helpt u daar graag mee door uw panelen grondig schoon te maken. Bovendien reinigen wij uw panelen op een duurzame manier.

Voordelen van schone zonnepanelen:

  • Meer rendement. Vieze zonnepanelen hebben simpelweg een lager rendement dan schone panelen. Dit kan zelfs oplopen tot 20%. Bij Klussenbedrijf SAM Verhoeven bent u verzekerd van een grondige schoonmaakbeurt voor uw panelen, waardoor u weer maximaal profiteert van uw investering.
  • Efficiënt. Wij beoordelen de beste werkmethode. Afhankelijk van de ligging van de panelen kan dit vanaf de grond, vanuit onze eigen hoogwerker of zelfs vanaf het dak.
  • Duurzaam. Uw panelen worden schoongemaakt op een milieuvriendelijke manier, waardoor ook het milieu maximaal profiteert van uw panelen.
  • Veilig. Wij willen graag aan het eind van de dag weer levend en gezond naar huis. We hebben daarom geïnvesteerd in gecertificeerd veiligheidsmateriaal. Waardoor we op elk dak en in elke situatie veilig kunnen werken. Zodat u als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij zeker zijn van een veilige omgeving.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of bel 06 - 36189707

Klussenbedrijf Sam Verhoeven

Klanten aan het woord

5/5
Zeer tevreden! Werkt secuur, is professioneel en werkt tegen zeer goede tarieven. We gaan dit bedrijf zeker vaker gebruiken!
Gerdien Vermeer
's-Hertogenbosch, Nederland
5/5
Geven ook graag advies in zaken en ideeën om je verder te helpen. Geen klus is hen te gek. Raad ze zeker aan!
Amanda de Vries
Nijmegen, Nederland
5/5
In vergelijking met andere klusbedrijven waren wij zeer verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Kortom wij raden Sam iedereen aan!
Glen Burggraaf
Capelle aan den IJssel, Nederland
4/5
We hadden zeer prettige contacten tijdens de werkzaamheden en alle afspraken werden nagekomen. Kortom we zijn zeer tevreden. Kan dit bedrijf aanbevelen. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit.
Jan Bos
Rotterdam, Nederland
5/5
Prijs kwaliteit is uitstekend! Ik beveel dit klussenbedrijf zeer zeker aan. Hij heeft bij ons een prachtig verlaagd plafond gemonteerd met spotjes, ruimt alles netjes op na zijn klus en komt afspraken na.
Nigel Riep
Beuningen, Nederland
5/5
We zijn zeer tevreden met de nieuwe WC die Klussenbedrijf SAM Verhoeven bij ons heeft geïnstalleerd. Erg fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Denkt mee over uitdagingen en oplossingen.
Michaël Lavooi
Ewijk, Nederland

Vertel ons meer over uw klus.

Voor het complete onderhoud en/of verbouwing van uw vastgoed, tuin, recreatie woning, of opslagruimte, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Van klein klusje, tot groot project, op ons kunt u rekenen!

Heeft u liever direct contact?

Dan kunt u ons bellen of mailen :

 

T: 06 – 36189707

E: info@klussenbedrijfsamverhoeven.nl

Een klus laten uitvoeren?